Wij heten Unit U. Dat is niet voor niets. Omdat U, you, jij centraal staat. De Unit is er om jou te supporten. In je talent en in je ontwikkeling. In het praktische maar ook als het ingewikkeld wordt. Juridisch en financieel. Alles vanuit een oprechte verbinding. 

Waarom samenwerken met de Unit?

Dit is waar we voor staan

We geloven in de
menselijke verbinding 
We bouwen aan
sterke allianties 
We zien overeenkomsten
in plaats van verschillen 
We steunen elkaar binnen de alliantie zodat iedereen zijn doel bereikt 
De Unit heeft de ambitie om de vanzelfsprekende kennispartner te zijn voor elk talent vraagstuk in de procesindustrie. De ontwikkeling van mensen is voor ons daarbij het belangrijkste. Daarom willen we jouw drijfveren goed kennen. We willen weten wat er speelt. Allemaal om die werkelijke verbintenis te kunnen realiseren. 
Unit U is er voor iedereen die graag werkt op basis van gelijkwaardigheid en niet denkt in traditionele structuren. Voor iedereen binnen de procesindustrie die begrijpt dat we elkaar nodig hebben. De Unit zal binnen die samenwerking de verbindende factor zijn. Zij zal onvermoeid enthousiasmeren, motiveren en activeren.  
 • Unit U u·nit u (de; v(m))

  Unit U is de menselijke verbinding tussen opdrachtgevers, specialisten en de Unit in de procesindustrie. Unit U werkt op basis van gelijkwaardigheid en denkt niet in traditionele structuren. Het punt van Unit U is: doe het samen. Vind elkaar. En gun elkaar het allerbeste.  

 • De Unit u·nit(de; v(m); meervoud: units)

  De Unit is in traditionele termen het bureau. In onze termen de samenwerkingspartner. De Unit floreert wanneer het goed gaat met haar partners.  

 • Alliantie al·li·an·tie (de; v; meervoud: allianties)

  Dit is het synoniem van Unit U. De alliantie, oftewel Unit U, is de driepunts verbintenis van de partners die een onwrikbaar geheel vormen. De schakel die leidt tot succes van hen allen. Zij blijven elkaar duurzaam zien, uitdagen en steunen.  

U - Team

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de procesindustrie kennen en snappen wij jouw belangen. En jouw belang is ons belang. We heten daarom Unit U. Omdat U, you, jij centraal staat. De Unit is er om jou te supporten. In je kracht en in je twijfel. In het praktische maar ook als het ingewikkeld wordt. Juridisch en financieel. En bovenal in werkgeluk en inspirerende samenwerkingen.  
 • ROBERT SAMSON
  ROBERT SAMSON
  Opportunities don't happen. U create them.
 • BAS LISSENBERG
  BAS LISSENBERG
  Never sleeps before excellence is reached.
 • GIANNI PICANO
  GIANNI PICANO
  Always busy building bridges where there are none.
 • MONICA SAMSON
  MONICA SAMSON
  Logic will get U from A to B, imagination will take you everywhere.
 • JUNIOR NELSON - QUARTEY
  JUNIOR NELSON - QUARTEY
  U miss 100% of the shots U don't take.
 • DEBORA STURRUS
  DEBORA STURRUS
  The most important things in life are the connections U make with others.
 • RUTGER JANSEN
  RUTGER JANSEN
  Don't be afraid to fail, U only need to be right once.
 • GEERT HOEIJMAKERS
  GEERT HOEIJMAKERS
  Someone is sitting in the shade today, because someone planted a tree a long time ago.