SAMENWERKEN IN DE PROCESINDUSTRIE

Niet actief deelnemen is geen optie

Niet actief deelnemen is binnen ons model ondenkbaar. Iedereen pakt zijn rol en verantwoordelijkheid binnen de drie-eenheid. Zodat we werken aan de alliantie die we willen zijn: een samenwerking waarbinnen we al onze doelen moeiteloos realiseren. De opdrachtgever met de beste specialist voor het project en de specialist met de mooiste opdracht waarbinnen zijn waarde wordt gezien. En de Unit? Wij floreren omdat het goed gaat met U.

UNIT U HELPT SPECIALISTEN

Met succesvol werken in de procesindustrie

Wij bieden de beste specialisten, naast alle contractvormen en uitdagend werk, graag een platform voor ontwikkeling. Dit kan met een alliantiepartner binnen de Unit (we verbinden specialisten om van en met elkaar te leren) of middels traineeships en opleidingen. Onze samenwerking leidt vaak tot mooie nieuwe opdrachten, maar dat is altijd het gevolg van de oprechte verbinding die we met elkaar aangaan.

Ook voor support op vraagstukken met betrekking tot wet- en regelgeving, fiscaal, arbeidsrechtelijk of van andere aard, kun je een beroep doen op de Unit.

UNIT U HELPT OPDRACHTGEVERS

Met talentvraagstukken in de wereld van de procesindustrie

De Unit levert haar opdrachtgevers technische kennis en capaciteit ter ondersteuning van projecten (zowel green field als brown field). We doen dat met de inzet van een individuele projectconsultant, dan wel met de inzet van een volledig projectteam.

Soms ben je al geholpen met advies, vaak met een tijdelijke specialist. Soms is samen de lange termijn tekening maken inspirerend. Wellicht moet de Unit het inhuurproces uit handen nemen, al dan niet met zogenaamde ‘werken bij webpagina’s’ of Recruitment Proces Outsourcing oplossingen. We kunnen dit samen organiseren. Binnen de alliantie zijn alle oplossingen denk- en werkbaar.

Ook voor support op vraagstukken met betrekking tot wet- en regelgeving, fiscaal, arbeidsrechtelijk of van contractuele aard, kun je een beroep doen op de Unit. Zaken doen met de Unit is ook kiezen voor compliance.

U FOR ALL

ALL FOR U

Als de wereld van werken binnen de procesindustrie jouw dagelijkse speelveld is, leer je al snel hoe hard je elkaar nodig hebt. Hoe belangrijk het is het beste met elkaar voor te hebben. Hoe de ontwikkeling van organisatie en individu naadloos samenhangt. Maar vooral hoeveel geluk samenwerken brengt.

Two is a company, three is a crowd: een veelgehoord devies. Met de komst van Unit U ontstond er een nieuw mantra:

TWO IS A COMPANY, THREE AN ALLIANCE!

De specialist, de opdrachtgever en de Unit verbonden binnen een moeiteloos samenwerkend geheel.