SAMENWERKEN IN DE PROCESINDUSTRIE

Bijdragen aan de energietransitie

Een samenwerking voldoet volgens Unit U aan een aantal kenmerken. De insteek is duurzaam. Voor de lange termijn. Het resultaat wordt behaald door een pragmatische en vooral menselijke aanpak. We zijn resultaatgericht, maar geloven boven alles in onze mensen. Hun ontwikkeling brengt de resultaten die onze opdrachtgevers zoeken.

Serving U

Succesvol werken in de procesindustrie

Naast uitdagend werk en goede voorwaarden bieden we onze specialisten kansen voor ontwikkeling. Met een partner binnen de Unit zodat specialisten van elkaar en met elkaar leren, en met traineeships en opleidingen.
Verder kunnen we je helpen met vraagstukken die te maken hebben met wet- en regelgeving, fiscaal, arbeidsrechtelijk of van andere aard.

UNIT U HELPT OPDRACHTGEVERS

Met capaciteitsvraagstukken in de wereld van de procesindustrie

Unit U levert haar opdrachtgevers technische kennis en capaciteit ter ondersteuning van projecten (zowel green field als brown field). We doen dat met de inzet van een individuele projectconsultant, dan wel met de inzet van een volledig projectteam.

Soms ben je al geholpen met advies, vaak met een tijdelijke specialist. Soms is samen de lange termijn tekening maken inspirerend. Wellicht moet de Unit het inhuurproces uit handen nemen, al dan niet met zogenaamde ‘werken bij webpagina’s’ of Recruitment Proces Outsourcing oplossingen. We kunnen dit samen organiseren. Binnen de alliantie zijn alle oplossingen denk- en werkbaar.

Ook voor support op vraagstukken met betrekking tot wet- en regelgeving, fiscaal, arbeidsrechtelijk of van contractuele aard, kun je een beroep doen op de Unit. Zaken doen met de Unit is ook kiezen voor compliance.